Start rejsen imod elitesport drømmen

Fysiotjek har igennem mere end 22 år hjulpet- og medudviklet mere end 500+ atleter indenfor fodbold, håndbold, badminton, tennis, kampsport, golf, motorsport, svømning, bowling, UFC m.fl. samt over 10.000 klienter totalt.

Vores styrker er, at vi selv har været eliteidrætsudøvere og over årene opbygget en stor faglig erfaring og knowhow i at arbejde tværfaglig imod at løse de opgaver og drømmemål, som vores klienter har udfordret os med (inkl. deres familie medlemmer!)

Med en praktisk erfaringstilgang kombineret med nyeste forskning, “proven concepts” samt egne unikke screeninger og værktøjer individuelt rettet imod klienten, har vi gang på gang nået de resultater vi sammen drømte om da vi mødtes første gang i samarbejdet.

Vi tror derfor på, at resultater skabes via Co-Creation og igennem kombinationen af Fysiske- og Mentale redskaber samt “in between” disse.

Dette har vist sig i de resultater, som vores klienter har opnået uanset om vi taler om en lokal titel eller om EM eller VM Guldet.

Hvis du er imellem 12-17 år eller 18 + gælder samme vilkår; hvor meget vil du din elitesportsdrøm?

Lad os starte rejsen NU sammen

Best, Team Fysiotjek

“Don’t be afraid of failure. This is the way to succeed” (LEBRON JAMES )

Hvorfor Fysiotjek som partner?


🎯
Fordi du lærer, hvordan du kan indfri dine elitesports ambitioner af fagfolk, der både hjælper + har selv dyrket elitesport og derfor kender “vejene og udfordringerne”


Fordi du vil spare tid (og økonomi!) i at opbygge den bedste komplette udgave af dig selv hurtigst mulig


🔥
Fordi du vil skabe et statement indenfor den sportsgren, du ønsker at blive fuldtidsprofessionel i


🤩 Fordi du vil inspireres, have det sjovt og samtidig blive udfordret af fagfolk, der forstår dig 100% og understøtter dig HELE VEJEN imod DIN MÅL


❤️ Fordi du ønsker en samlet komplet løsning og et sted, du samarbejder med ved siden af din klub

Hvad, Hvor og Hvordan...


TRIN 1 = “HVAD” ?

Vi tror på, at vi lykkedes 100% med din DRØM.
Gør du også?

Vores HVAD starter således altid med, hvad (og hvor!) dit mindset- og mentale ståsted er henne lige nu samt hvilke overbevisninger og refleksioner du medbringer. Dette danner vores udgangspunkt i at coache dig imod dine mål og drømme

TRIN 2 = “HVOR” ?

Vi starter vores proces rejse i Kolding nærmere betegnet i Sydbank Arena, HVOR vi har test- og screeningsudstyr, fitness & trænings faciliteter, sportshaller samt vores kliniske faciliteter med vores samarbejdspartner, Peak Clinic.

TRIN 3 = “HVORDAN” ?

HVORDAN får vi dig op til Ronaldo, Mikkel Hansen, Victor Axelsen level?

Vores vision bygger på ærlighed, direkte kommunikation og dialog samt en indstilling om at tude fejle massiv utallige gange efter hinanden og reflekterer-justerer disse erfaringer igennem stor vedholdende actions og via at tage ansvar for egenudvikling
Vores HVORDAN ændrer sig hele tiden og dette takket være de mange atleter som vi har samarbejdet med igennem årerne og deres unikke inputs og samarbejdserfaringer

Er du parat til at lade dig guide imod stjernerne og springe ud fra 10 metervippen nu imod dine elitesportsmål og ambitioner?

“Champions keep playing until they get it right” (BILLIE JEAN KING)

Hvilken Fysisk Performance søger du hjælp til...?

Test & Screening

Test og Screening er en del af livet som eliteatlet.

Vi tester vores atleter efter forskellige parametre samt efter de mål og ønsker, som vores samarbejdsklubber har omkring atleten.

Vores tilgang til test & Screeninger er meget simple:

“Har testen / screeningen en eller flere konkrete funktioner og relevans til den sport der dyrkes og hvordan kan denne test / screening hjælpe atleten bedst mulig”?

Eksempelvis siger en stående 2 bens vertikal afsæt test ikke meget omkring en fodbold- eller håndboldspillers funktionelle hoppehøjde i træning- eller kampsituationer, da disse oftest er med skub-mas og kontakt og ikke mindst sker på 1 bens afsæt.

Vi tager derfor udgangpunkt i at ramme de krav vores atleter har i deres træning- og kamp situationer, så vores test- og screeninger kan overføres direkte i relation til vores atleters niveau på banen.

Dette giver i vores øjne det bedste resultat i længden og skaber top atleter DER HOLDER HØJEST MULIGE NIVEAU

per og FHK spillere fysisk test vejle idrætsefterskole aug 2016
Peter rigtige billede sprint agility test sysbank arena 2022

TræningS FORLØB

Vi træner vores atleter meget individuelt og efter, hvor deres svagheder forekommer. Disse svagheder rettes over tid så vi kan tune kroppen uden at være nervøs over skader

Vi træner og udarbejder; dag-uge-måned-årsplaner som er synkroniseret imod endemålet: TOP PROFESSIONEL SENIOR ELITE ATLET

Vores træning indeholder altid elementer af disse herunder:

  • “Stabilitet vs Mobilitet”
  • “Eksplosion vs Kontrol”
  • “Acceleration vs de-Acceleration”
  • “Agility vs Lineær topfart”
  • “God teknik vs dårlig teknik”
  • “HØJ Funktionel Sports Transfer vs LAV Funktionel Sports Transfer” (FST)
  • “God Mental parathed vs dårlig Mental parathed”

Disse overstående er blot nogle af de mange parametre vi anvender i vores tætte samarbejde med vores atleter og som du kan forvente at møde i dit træningsforløb hos os.

genOPTRÆNING AF SKADE

Vi arbejder med en helhedsanskuelse af vores kandidater og dette kommer til udtryk både i de akutte skader såsom i overbelastningssituationerne.

Vi tager udgangpunkt i, hvordan kroppen bedst mulig hjælpes via;

Ernærings management

Mentalle redskaber og Coaching

Bevægelses- og træningsmanagement

-Fysiotjeks “TUNINGS TRICKS

Typisk vil det være en skøn kombination af overnævnte og andre tværfaglige tiltag, som sammen med atleten gennemgåes og gennemføres. Udgangspunktet er altid det samme:

“Bedst mulig effekt hurtigst mest holdbart”

Priser


Første konsultation = 890 kr. (40-45 min.)*

Almen konsultation = 790 kr. (30-40 min.)

Kort konsultation = 390 kr. (10-20 min.)

Udeblivelse / for sent afbud 390 kr. (senest 24 timer førend din aftale)

* Alle forløb, som er mere end 6 måneder siden sidste konsultation betragtes som NY STARTET FORLØB.

Information

Der afregnes efter hver behandling kontant eller via mobilepay og-eller via straks overførsel til konto nr. 0759-3223067130

Mobile pay (23458151 = PE)

Ved afbud bedes du give besked pr. mail (fysiotjek@gmail.com) senest kl.24 timer førend din behandlingsaftale

Du finder os på adressen: Ambolten 2-4, 6000 Kolding (sammen med Peak Clinic)

Har du en sundhedsforsikring , så sørg for INDEN opstart hos os at kontakte dit forsikringsselskab og spørg, om du får refusion af dine behandlingsudgifter, og hvor meget denne dækning omfatter. Fysiotjek varetager IKKE denne funktion og vi anbefaler altid vores kunder om at undersøge dette FORUD for opstart i forløb.

LIVSSTIL MANAGEMENT

Vores livsstil management er som ordet indikeret at “hjælpe vores atleter med at leve livet imod deres elite karrierer”. Vi samarbejder omkring:

Søvn Management & Restitution

Design / Planlægnings management

Ernærings management og restitution

-Ernærings management og “bulking”

-Ernærings management og “cutning”

Typisk vil det være en skøn kombination af mange faktorer, som vores atleter står overfor hver dag-uge-måned og år fremadrettet.

Fysiotjek er vant til at håndterer sådanne translationsfaser og ved, hvordan disse overkommes effektivt og resultatorienteret.

Mental Udvikling

Ligesom den de berømte ord fra den tidligere Amerikansk Football Coach Vince Lombardi herover, er vores motto nøjagtig det samme.

Vi tager udgangpunkt i både den professionelle sportspsykologi kombineret med nøje udvalgte succes coaching strategier og værktøjer fra de 1-2% øverste top performers indenfor blandt andet eliteidræt, top business. På den måde sikrer vi dig kontinuerlig mental udvikling og resultat progression.

Elementer i vores Eliteidræt Mental Udvikling er:

Ernærings management

Mentalle redskaber og Coaching

Visualisering- og affirmations teknikker

-samt “vores hemmelige “TUNINGS TRICKS

Typisk vil det være en skøn kombination af overnævnte og andre tværfaglige tiltag, som sammen med atleten gennemgåes og gennemføres. Udgangspunktet er altid det samme:

“Bedst mulig effekt hurtigst mest holdbart”

Hvad siger FysioTjek ´s brugere om FysioTjek?

Besøg FysioTjek på youtube